SUBWAY ROTTERDAM WESTBLAAK

SUBWAY ROTTERDAM WESTBLAAK Eat Fresh.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 216 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Subway Rotterdam Westblaak. Meer weten? Ontdek meer

1 aug 2022 om 15:37 Prima broodjes en snel bezorgt!
9 jun 2022 om 11:55 Ik had 3 broodjes besteld en ontving er maar 1. Toen ik Subway belde nam niemand op (5+ keer gebeld, ook naar andere filialen). Een klacht ingediend en nog steeds niets over gehoord. Kut service.
19 mei 2022 om 21:16 took over 2 hours
10 mei 2022 om 14:35 Super lekker!! En altijd aardig!
6 apr 2022 om 14:37 We hebben 1uur gewacht op ons eten en volgens zie ik ze lopen en waren ze met zijn 3tjes om het hoekje aan het zitten! Dat vind ik niet kunnen!!!
6 mrt 2022 om 19:03 Broodje was erg slap en koud. Niet te eten
20 feb 2022 om 14:00 Belachelijk! Ik heb meer dan 2 uur lang op mijn bestelling gewacht, meermaals gebeld en waarbij niet is opgenomen. Nooit meer hier bestellen echt geen aanrader
14 feb 2022 om 16:37 It was absolutely disgusting and immensely disappointing. I ordered 3 sandwiches and all of the orders were wrong, no cheese in 2 or bacon which I had paid extra for both. One had only meat no salad, sauce or cheese. Tried calling the restaurant, no